Épülő laborját és a hozzá tartozó kiszolgálóhelyiségeket kell berendeznie? Esetleg régi, elhasználódott berendezéseit szeretné korszerűre cserélni?

Nem kell tovább keresnie, megtalálta a megoldást!

 

15 év tapasztalat

Üzemünkben immáron 15 éve készítünk speciális berendezéseket, így Magyarországon az egyik legtapasztaltabb csapat áll az Ön rendelkezésére -melynek következtében tudunk szinte egyedülállóan hosszú garanciaidőt vállalni.

 

Tervezéstől a kivitelezésig

Vegye fel velünk a kapcsolatot, így a laborbútor készítésének terhét a tervezés fázisától a teljes körű kivitelezésig le tudjuk venni a válláról, továbbá a laboratórium működéséhez szükséges engedélyek beszerzésében is tudunk segítséget nyújtani.

 

Eredményesség

Ne feledje, laboratóriumban az ott folyó tevékenység hatékonyságát nagymértékben meghatározza az eszközök, berendezések helyének kialakítása, a biztonsági előírások maximális betartása és a dolgozók komfortérzetének növelése, mi e szempontok figyelembevételével készítjük bútorainkat.

 

3D látványtervezés

A helyszíni felmérést és megbeszélést követően személyre szabott, az Önök igényeinek megfelelő 3D látványtervet készítünk és a rendelést követő pár héten belül kulcsrakészen átadjuk a laboratóriumot.

 

Egyedi kialakítás – méret, szín, felhasználhatóság…

A honlapon szereplő bútorelemek csak gondolatébresztők, a kivitelezés során maximálisan alkalmazkodunk a helyi adottságokhoz és a felhasználáshoz.

 

Jó böngészést kívánunk!

Bestlab csapata