Raktár: Budapest/ Veszprém (Országos kiszállítás akár másnapra is)

Ipari szék- munkaszék helyes választása I.

Az ipari szék speciális felhasználási jellege szerint körültekintőbb választást igényel. Mind a kevésbé ideális körlmények, mind a munkaszéken eltöltött idő miatt is több kritériumnak kell megfelelnie.

Ülő-állómagasságú munkaszék

A legfontosabb az ideális magasság kiválasztása, hiszen egy többségében ülő munkavégzést igénylő területen fontos, hogy az asztal ne legyen magasabb mint az asztalon a helyes kéztartás lehetősége.

Általánosságban elmondható, hogy ülő 75 cm-es és álló munkavégzésű 90cm-es munkaasztal az elterjedt. Többségében ez utóbbihoz magasító lábkarika -toldó beillesztése a  megoldás, így a kiválasztott modell tulajdonságai, funkciói-akár helyiségen belül is azonosak.

Lehetőség van-többségében azonos áron a görgők helyett fix talpakkal is kérni a kiválasztott ipari széket. A kínálatban szereplő forgószékek természetesen mind felszerelhetőek számtalan alkatrésszel. Bármilyen speciális igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

A bestlab csapata

Árgarancia leírása Árgarancia leírása
Ipari székeink verhetetlen árakon! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.
Kattincs a keretre a bezáráshoz!
Összehasonlítás