Munkaszék

null

Bővebben

Munkaasztal

null

Bővebben

Munkalapok

null

Bővebben

Bútorelemek

null

Bővebben

Mérlegasztal

Mérlegasztal

Bővebben

Szerelvények

null

Bővebben

Színkonfigurátor

null

Bővebben

Galéria

null

Bővebben

Tervezési segédlet

null

Bővebben

A LABORATÓRIUM BÚTOR szükséges összetevőit mutatjuk be, mely természetesen inkább csak szemléltetés, hisz minden helyszíni adottság, munkafolyamat, előírás más és más.

Tekintse meg letölthető 2019-es laborbútor katalógusunkat mely segítségére fog lenni, hogy közösen megtervezzük széles választékunkból az ideális laborberendezéseket.

Laborberendezés kínálatban, szinte egyedülálló 2-től akár 10 éves időtartamig vállalt garanciaidő a biztosíték, hogy minden általunk telepített bútornál a tökéletes megoldásra törekedünk.

Munkatársunk készséggel fog rendelkezésre állni javaslataival és észrevételeivel, hogy közösen találjuk meg a sikeresen működő biztonságos és esztétikus megoldásokat, legyen az bármely területet kiszolgáló laborbútor.

Laborbútor tervezési segédlet menüpont alatt további ötletekkel találkozhat, melyek már kitérnek az egyéb laborberendezés elhelyezésénél fontos instrukciókra.

A megvalósítandó laborbútor tökéletes instrukciója a munkavégzéshez szükséges eszközök, műszerek megfelelő kiépítését tartalmazza, legyen az a legrugalmasabban elhelyezhető laborszék, vagy az analitikai mérleg alá telepített mérlegasztal, szigorúbb elhelyezési előírásokra.

A BESTLAB immáron több mint 15 éves tapasztalattal komplett megoldásokat kínál laboratóriumi, oktatási és ipari területen.Teljes kínálatunkat tartalmazó javaslatcsomagunkkal és tervezési segédletünkkel, a laborbútor tervezési fázisban már ön is részt vehet, így mire munkatársunk személyesen is a segítségére lesz a szakmai kérdések tisztázásában, már egy kiindulási alapot jelentő igényt tud jelezni felé.

Segítségünkkel a leendő laborbútor megtervezésében nem csupán szakmailag, ergonómialilag és megjelenésében fogunk megfelelni a támasztott igényeknek, hanem számtalan praktikus tanáccsal is segítjük a gazdaságos és költséghatékony laborbútor kialakítását.

15 éves -speciális bútor gyártásában szerzett- tapasztalatunk és a laborbútor gyártásában 2019-ben felhasznált technológiai, anyagfelhasználási újdonságok figyelemmel követése a biztosíték, hogy elsődleges célunk az évekkel később is elégedett ügyfél.