Raktár: Budapest/ Veszprém (Országos kiszállítás akár másnapra is)

Munkaszék kínálatunkat “az FBI is tesztelte”

A Trónok harca és a Karib-tenger kalózai filmekből is ismert Luke Roberts szereplésével készült Váltságdíj c. sorozat Magyarországon forgatott jeleneteihez a laborbútoraink mellett a Bestlife és a Tulip típusú munkaszék is szerephez jutott.

A film készítői részéről az elvárás a laboratóriumi környezethez illő és a forgatás viszontagságait is megbízhatóan viselő munkaszékek voltak.
A forgatáshoz a Tulip ipari szék mellett a Bestlife típusú, lábtartó karikás (magasított) illetve görgős mellett fix talppal ellátott  kivitelt is használták a szereplők.

A filmmel kapcsolatban itt olvashatnak érdekességeket:  https://www.origo.hu/teve/20180326-ransom-valtsagdij-masodik-evad-forgatas.html
Míg a főszereplőről szóló riportot itt olvashatják: https://www.origo.hu/teve/20170404-interju-luke-roberts-szinesszel-a-valtsagdij-foszereplojevel.html

A lenti linkre kattintva természetesen megtalálja a teljes munkaszék, ipari forgószék kínálatunkat. Tesztelje ön is a számtalan lehetséges munkaszék-kialakítást.

Kínálatunkban szereplő valamennyi munkaszék, illetve ipari- laboratóriumi környezetben használt számtalan lehetséges kialakítás elsődleges célja a kényelem mellett természetesen a tartósság.

A hagyományos-irodai területen használt-  szövetborítású forgószékekkel szemben az alkalmazott kivitel az egyre elterjedtebb poliuretán- vagy más néven habosított műanyag felület.

Az ülőlap és a háttámla is könnyen tisztítható, általános szerekkel, így a rendszeres fertőtlenítés sem okoz gondot amennyiben ez elvárás.  Anyaga az általános irodaszékekkel szemben vegyszerekkel, olajjal, kisebb mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló.

Munkaszék alkatrészek-összetevők

Padlóval való kapcsolata lehet normál kivitelű görgős, vagy fix talpas megoldás, valamit opcionálisan kérhető padlókímélő puha görgővel is. Mind a székalkatrészek gyártásánál, mind azok összeszerelésénél a lehető legtartósabb megoldásokra törekedünk és a legtöbb összetvő a későbbiekben cserélhető.

Amennyiben meglévő forgószékhez szükséges, bármilyen főbb alkatrész megtalálható kínálatunkban, a görgőktől a mechanikáig bezárólag.

Teherbírás

Az ipari székek, laborszékek teherbírása-különösen ahol üzemi vagy többműszakos munkarendben használják- fontos tényező, a különböző testtömeg tartós viselésére.  Többségében munkaszék gázteleszkóp alaktrész teherbírásától függ, így ezt célszerű megerősíteni, illetve a megfelelő kialakítást kérni, igény esetén.

Napi használati idő

Fontos szempont a laborszék, munkaszék kiválasztásánál, a napi használati munkaórák meghatározása, ezt célszerű mindenképpen jelezni.  A mozgó-kopó alkatrészek az évek során összegyűjtött tapasztalatok, megfigyelések alapján kerülnek kiválasztásra az ügyfél információja alapján.

Árgarancia leírása Árgarancia leírása
Ipari székeink verhetetlen árakon! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.
Kattincs a keretre a bezáráshoz!
Összehasonlítás