Ipari székeink verhetetlen árakon! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.
X
Kérdése van?
Küldjön levelet!

  +36 70 369 1032 info@bestlab.hu Raktár: Budapest/ Veszprém (Országos kiszállítás akár másnapra is)

  Oktatási bútor

  Munkatársunk készséggel fog rendelkezésre állni javaslataival és észrevételeivel, hogy közösen találjuk meg a sikeresen működő biztonságos és esztétikus megoldásokat, legyen az bármely területet kiszolgáló laborbútor, vagy oktatási bútor.

  Oktatási bútorok

  OKTATÁSI BÚTORAINK kifejezetten természettudományi előadókba javasoljuk, melyek az egyszerű tanulópadtól a vegyszerálló kivitelű-energiamodulokkal felszerelt padozatig bármilyen igényt kielégítenek.

  Oldalunkon megtalálható összetevők természetesen inkább csak a szemléltetést szolgálják, hisz minden helyszíni adottság, munkafolyamat, előírás más és más.

  Munkatársunk készséggel fog rendelkezésre állni javaslataival és észrevételeivel, hogy közösen találjuk meg a sikeresen működő biztonságos és esztétikus megoldásokat, legyen az bármely területet kiszolgáló természettudományi oktatási, laboratóriumi, üzemi speciális bútor.