Raktár: Budapest/ Veszprém (Országos kiszállítás akár másnapra is)

Szerzői jog

Azzal, hogy belép bestlab.hu valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:
Az oldalon megjelent teljes tartalom – beleértve annak felépítését, a leírásokat, képeket, dokumentációkat és felhasználási feltételeket, adatvédelmi tájékoztatót és jelen szerzői jogi leírásokat is – a Bestlab Magyarország kft. (továbbiakban: szerző) szellemi tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos. Az oldalon található tartalomból csak abban az esetben lehet szabadon idézni egy-egy részletet, amennyiben ehhez a szerző írásban hozzájárult, valamint a cikk írója a forrásban feltünteti a bestlab.hu webcímet. A lap tartalmának bizonyos részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – elmentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az oldalak bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző követelheti a jogsértés abbahagyását, és kárának megtérítését, valamint, szerzői jog alapján használati díj fizetését. További információ a szerzői jogokról:
A Bestlab Magyarország kft. fentiek megsértése esetén, közjegyző által hitelesített bizonyítékok alapján, jogi úton lép fel minden esetben.

Copyright (C) Bestlab Magyarország kft
Minden jog fenntartva.

Árgarancia leírása Árgarancia leírása
Ipari székeink verhetetlen árakon! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.
Kattincs a keretre a bezáráshoz!
Összehasonlítás