Ipari székeink verhetetlen árakon! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.
X
Kérdése van?
Küldjön levelet!

  +36 70 369 1032 info@bestlab.hu Raktár: Budapest/ Veszprém (Országos kiszállítás akár másnapra is)

  Szerzői jog

  Azzal, hogy belép bestlab.hu valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:
  Az oldalon megjelent teljes tartalom – beleértve annak felépítését, a leírásokat, képeket, dokumentációkat és felhasználási feltételeket, adatvédelmi tájékoztatót és jelen szerzői jogi leírásokat is – a Bestlab Magyarország kft. (továbbiakban: szerző) szellemi tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos. Az oldalon található tartalomból csak abban az esetben lehet szabadon idézni egy-egy részletet, amennyiben ehhez a szerző írásban hozzájárult, valamint a cikk írója a forrásban feltünteti a bestlab.hu webcímet. A lap tartalmának bizonyos részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – elmentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az oldalak bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző követelheti a jogsértés abbahagyását, és kárának megtérítését, valamint, szerzői jog alapján használati díj fizetését. További információ a szerzői jogokról:
  A Bestlab Magyarország kft. fentiek megsértése esetén, közjegyző által hitelesített bizonyítékok alapján, jogi úton lép fel minden esetben.

  Copyright (C) Bestlab Magyarország kft
  Minden jog fenntartva.