Laborbútor

1–16 termék, összesen 94 db

1–16 termék, összesen 94 db

  • Galéria
    Tekintse meg termékeinket!Tovább az ipari bútorokhozTovább a munkaszékekhezAmennyiben árakról vagy egyéb információkról érdeklődik, írjon nekünk és mi azonnal válaszolunk! info@bestlab.hu

A LABORATÓRIUM BÚTOR szükséges összetevőit mutatjuk be, mely természetesen inkább csak szemléltetés, hisz minden helyszíni adottság, munkafolyamat, előírás más és más.


Tekintse meg letölthető laborbútor katalógusunkat mely segítségére fog lenni, hogy közösen megtervezzük széles választékunkból az ideális laborberendezéseket.


Laborberendezés kínálatban, szinte egyedülálló 2-től akár 10 éves időtartamig vállalt garanciaidő a biztosíték, hogy minden általunk telepített bútornál a tökéletes megoldásra törekedünk.Munkatársunk készséggel fog rendelkezésre állni javaslataival és észrevételeivel, hogy közösen találjuk meg a sikeresen működő biztonságos és esztétikus megoldásokat, legyen az bármely területet kiszolgáló laborbútor.


Laborbútor tervezési segédlet menüpont alatt további ötletekkel találkozhat, melyek már kitérnek az egyéb laborberendezés elhelyezésénél fontos instrukciókra.


A megvalósítandó laborbútor tökéletes instrukciója a munkavégzéshez szükséges eszközök, műszerek megfelelő kiépítését tartalmazza, legyen az a legrugalmasabban elhelyezhető laborszék, vagy az analitikai mérleg alá telepített mérlegasztal, szigorúbb elhelyezési előírásokra.

A BESTLAB immáron több mint 15 éves tapasztalattal komplett megoldásokat kínál laboratóriumi, oktatási és ipari területen.Teljes kínálatunkat tartalmazó javaslatcsomagunkkal és tervezési segédletünkkel, a laborbútor tervezési fázisban már ön is részt vehet, így mire munkatársunk személyesen is a segítségére lesz a szakmai kérdések tisztázásában, már egy kiindulási alapot jelentő igényt tud jelezni felé.

Segítségünkkel a leendő laborbútor megtervezésében nem csupán szakmailag, ergonómialilag és megjelenésében fogunk megfelelni a támasztott igényeknek, hanem számtalan praktikus tanáccsal is segítjük a gazdaságos és költséghatékony laborbútor kialakítását.

15 éves -speciális bútor gyártásában szerzett- tapasztalatunk és a laborbútor gyártásában felhasznált technológiai, anyagfelhasználási újdonságok figyelemmel követése a biztosíték, hogy elsődleges célunk az évekkel később is elégedett ügyfél.