Ipari székeink verhetetlen árakon! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.
X
Kérdése van?
Küldjön levelet!

  +36 70 369 1032 info@bestlab.hu Raktár: Budapest/ Veszprém (Országos kiszállítás akár másnapra is)

  Laborbútor

  • TERVEZÉSI SEGÉDLET
   Mekkora az optimális elemszélesség, széktávolság? Személyre szabott munkakörnyezet tervezése, egyedi kialakítások.
  • Színkonfigurátor
   Segítünk a választásban!Próbálja ki színkonfigurátorunkat, mielőtt a rendelést megkezdené! Munkalap Ajtófront Élzáró + Fogantyú
  • Galéria
   Tekintse meg termékeinket! Amennyiben árakról vagy egyéb információkról érdeklődik, írjon nekünk és mi azonnal válaszolunk!

  A LABORATÓRIUM BÚTOR szükséges összetevőit mutatjuk be, mely természetesen inkább csak szemléltetés, hisz minden helyszíni adottság, munkafolyamat, előírás más és más.


  Tekintse meg letölthető 2019-es laborbútor katalógusunkat mely segítségére fog lenni, hogy közösen megtervezzük széles választékunkból az ideális laborberendezéseket.


  Laborberendezés kínálatban, szinte egyedülálló 2-től akár 10 éves időtartamig vállalt garanciaidő a biztosíték, hogy minden általunk telepített bútornál a tökéletes megoldásra törekedünk.  Munkatársunk készséggel fog rendelkezésre állni javaslataival és észrevételeivel, hogy közösen találjuk meg a sikeresen működő biztonságos és esztétikus megoldásokat, legyen az bármely területet kiszolgáló laborbútor.


  Laborbútor tervezési segédlet menüpont alatt további ötletekkel találkozhat, melyek már kitérnek az egyéb laborberendezés elhelyezésénél fontos instrukciókra.


  A megvalósítandó laborbútor tökéletes instrukciója a munkavégzéshez szükséges eszközök, műszerek megfelelő kiépítését tartalmazza, legyen az a legrugalmasabban elhelyezhető laborszék, vagy az analitikai mérleg alá telepített mérlegasztal, szigorúbb elhelyezési előírásokra.

  A BESTLAB immáron több mint 15 éves tapasztalattal komplett megoldásokat kínál laboratóriumi, oktatási és ipari területen.Teljes kínálatunkat tartalmazó javaslatcsomagunkkal és tervezési segédletünkkel, a laborbútor tervezési fázisban már ön is részt vehet, így mire munkatársunk személyesen is a segítségére lesz a szakmai kérdések tisztázásában, már egy kiindulási alapot jelentő igényt tud jelezni felé.

  Segítségünkkel a leendő laborbútor megtervezésében nem csupán szakmailag, ergonómialilag és megjelenésében fogunk megfelelni a támasztott igényeknek, hanem számtalan praktikus tanáccsal is segítjük a gazdaságos és költséghatékony laborbútor kialakítását.

  15 éves -speciális bútor gyártásában szerzett- tapasztalatunk és a laborbútor gyártásában 2019-ben felhasznált technológiai, anyagfelhasználási újdonságok figyelemmel követése a biztosíték, hogy elsődleges célunk az évekkel később is elégedett ügyfél.