Ipari székeink verhetetlen árakon! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.
X
Kérdése van?
Küldjön levelet!

  +36 70 369 1032 info@bestlab.hu Raktár: Budapest/ Veszprém (Országos kiszállítás akár másnapra is)

  Hasznos információk

  IPARI SZÉK- MUNKASZÉK HELYES VÁLASZTÁSA


  Munkaszék felhasználásaAz ipari szék speciális felhasználási jellege szerint körültekintőbb választást igényel. Mind a kevésbé ideális körülmények, mind a munkaszéken eltöltött idő miatt is több kritériumnak kell megfelelnie.

  FELHASZNÁLÁS JELLEGE / TERÜLET
  Poliuretán felületű székeink a hagyományos szövetes forgószékekhez képest (amelyek vékony szövettel bevont, általában szivacs hordozóréteg alapúak) teljes anyagában (keresztmetszetében) habosított poliuretánból készülnek. Ezáltal a felületi sérüléseknek nem csupán a néhány milliméteres bevonat, hanem az egész- olykor 4-5 centiméteres réteg is ellenáll.
  Másik fő előnyük a tisztántarthatóságuk, mivel a puha műanyag felület nem tudja magába szívni a nedvességet, szennyeződést a szivacs alapú székekhez képest, így a rendszeres nedves tisztítás sem okoz károsodást. Munkaszékeink ipari székeink felhasználási területe: ipari körülmények, laboratóriumok, oktatási terület, üzletek, szerelőállomások, nagy forgalmú helyiségek. 

   

  Magasított és normál magasságú ipari szék - MunkaszékMAGASSÁG:

  Az egyik legfontosabb feladat az ideális magasság kiválasztása, hiszen a munkavégzésnél elengedhetetlen, hogy az asztal ne legyen magasabb vagy alacsonyabb mint a rajta folyó munkához szükséges ideális magasság.

  Általánosságban elmondható, hogy ülő 75 cm-es és álló munkavégzésű 90cm-es munkaasztal az elterjedt. Többségében ez utóbbihoz magasító lábkarika -toldó beillesztése a  megoldás. Ez azért is különösen lényeges, mivel ha a felhasználó magasan ül, a lábak a talajt már nem érik el, így azokat szükséges felhelyezni a lábtartó gyűrűre. Lehetőség van a görgők helyett fix talpakkal is kérni a kiválasztott ipari széket, ez többségében a magasított kivitelnél lehet szükség (biztonság, vagy a munkatevékenység miatt).
   

  FUNKCIÓK / MECHANIKA

  poliuretán munkaszék mechanika
  Standard mechanika: szinte valamennyi háttámlás szék rendelkezik ezen funkciókkal: ülésmagasság állítás, háttámla mélység, háttámla magasság állítás.

  Extra 2 mechanika: a standard funkciók mellett a háttámla dőlésszöge is állítható tekerőgomb forgatásával

  Extra 3 mechanika: a standard és az Extra 2 mechanikán túl az ülőlap dőlésszöge is állítható

  Full mechanika: Valamennyi funkció az ülőlap alatti kezelőkarokkal kényelmesen állítható (nem kell esetenként leszállni a székről az állításhoz) valamint a háttámla magassága is egy mozdulattal emelhető, csökkenthető up&down mechanikának köszönhetően.

   

  Székeink többsége rendelhető magasított kivitelben,
  karfával, vagy fix talpakkal is!


   

   
   

  KÜLÜNLEGES ELVÁRÁSOK  • Napi használati idő? (néhány alkalom, pár óra, több műszak)

  • Egy vagy több személy használja?

  • Átlagnál alacsonyabb / magasabb/ nagyobb testsúlyú a felhasználó?

  • Indirekt / direkt módon nagyobb fizikai hatásnak van kitéve? (anyagleválasztással járó munkakörülmény , oktatási terület )

  • Elvárás a könnyebb tisztántarthatóság ( tisztatéri kivitel) ?
   (Munkatársunk készséggel áll rendelkezésre javaslatával, ehhez hasznosak lehetnek a fenti kérdésekre adott válaszok)  Munkaszék felhasználása

  Háttámlás / támla nélküli kivitel

  Összességében elmondható, hogy a támla nélküli munkaszék megoldás a gyakoribb az olyan munkahelyen ahol inkább az alkalmankénti leülés a megszokott, ahol nincs szükség a hát pihentetésére, mivel nem ülnek azon huzamosabb ideig. Hasznos jellemzője még a könnyebb áthelyezhetőség is amely a szűkebb hely, vagy több felhasználó esetén lehet megoldás. Javasolt területek: labor munkaállomások, üzletek, szerelőműhelyek, oktatás.

   


  Munkaszék felhasználásaFelhasznált alkatrészek: Valamennyi székünk minőségi alkatrészből, hiteles gyártói garanciával készülnek. Honlapon szereplő székeink többsége egyedi igény szerint kérhető alumínium, acél lábcsillaggal, magasított teleszkóppal, lábtartó gyűrűvel, görgő helyett fix talppal és még számtalan kivitelben.

  Országos kiszállítás


  Szállítás: legkedveltebb munkaszékeink, ipari székeink többsége raktárról elérhetőek, így nem kell heteket, hónapokat várni a kiválasztott típusra.