Szövetes székek

A szövet borítással rendelkező székek sokféle szerepet tölthetnek be, legyenek azok vezetői, irodai, vagy konferenciaszékek.

A szövet szék gyakran otthonosabb és jobb megoldást kínál a bőr, műbőr vagy müanyag székekkel szemben, ezért is vásárolják ezt a fajtát a huzamosabb munkavégzés céljából.

Nézz körül kínálatunkban!

Székeink kiváló minőségű  alkatrészekből, tartós használatra tervezve készülnek.

munkaszék ipari székMunkaszékek raktárról, akár azonnal! Munkaszékeink többségét raktárról szállítjuk, így nem kell heteket várnia a kiválasztott típusra.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Fontos megemlíteni, hogy a szövet székek borításához használt anyagoknak különböző kategóriája létezik. A különböző szövetborításokat az ellenállóságuk alapján kategorizálják, a gyártók pedig nyilvánosságra hozzák az anyagösszetétel és a kopásállóság adatait.

A kopásállóság különösen fontos a hosszú távú használhatóságot illetően. Ha szövetborítású széket szeretnél vásárolni, érdemes megfontolnod, hogy milyen hosszú munkavégzésre tervezed a használatát, mert a tartós használat erősebb, és jobb minőségű szövetet kíván.

Azokon a helyszíneken, ahol sok ember dolgozik a szövetes szék használata nem ajánlott, mivel fennáll a gyors koszolódás veszélye. A szennyeződések mélyen a szövet szálai közé szívódhatnak, így a tisztításuk bonyolultabb és költségesebb folyamat, mint a könnyebben tisztítható bőr vagy műbőr alternatívák esetében. 

Mire figyeljünk vásárlás előtt

Anyag és színválasztás: A szövetek különböző anyagokból készülhetnek, és számos színválasztékban elérhetők. Vedd figyelembe a környezeted dizájnját, és olyan színt, anyagot válassz amely illik hozzá.

Kényelem és ergonómia: Ha van lehetőséged rá, akkor próbáld ki a széket, hogy megbizonyosodj a kényelemről. Ülj bele, és ellenőrizd a háttámla dőlésszögét, a karfák magasságát, és a szék párnázottságát.

Minőség és tartósság: Fontos a minőségi szék kiválasztása, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Nézd meg a varratokat, és az anyag minőségét.

Ár-érték: Határozd meg, hogy mekkora összeget vagy hajlandó kifizetni egy szövetes székre, és olyan széket keress, amelyik belefér ebbe a keretbe. 

Előnye

Kényelem: Az egyik legfontosabb előnye a szövetes székeknek az az érzés, amit nyújtanak. A szövet anyagának köszönhetően puhák és kényelmesek, így ideálisak hosszabb ideig tartó munkavégzésre.

Sokféle dizájn és szín: Széles választékban elérhetőek, ami azt jelenti, hogy könnyen megtalálható olyan szövetes szék, amely illeszkedik az otthon vagy az iroda enteriőrjéhez. Különböző színekben kaphatók, ami a dekorációhoz való alkalmazkodást is lehetővé teszi.

Minőségi anyagok: A legtöbb szövetes szék minőségi anyagokból készül, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak.

Hátránya

Foltérzékenység: A szövet anyaga hajlamos a különböző foltokra és a szennyeződésekre, ezért ajánlott  gondoskodni a megfelelő tisztításról és karbantartásról.

Karbantartás: A szövetes székek ápolást igényelnek, például rendszeres porszívózást vagy a különböző foltok eltávolítását. Ezzel nagyban hozzájárulhatsz a munkaszék hosszabb élettartamához.

Szövetkopás: Az idő előrehaladtával a szövetes székek hajlamosak a kopásra és a szakadásra, különösen intenzív használat esetén.

Szövet szék tisztítása

A szövet szék tisztítása kiemelten fontos annak érdekében, hogy megőrizd a jó megjelenését és a higiéniát. 

Rendszeres porszívózás: A szövetes szék tisztán tartásának első lépése a rendszeres portalanítás. Időközönként vedd elő a porszívót, és jó alaposan porszívózd át.

Foltok azonnali kezelése: amennyiben a széken folt keletkezik, azonnal kezeld. Használj folteltávolítót, de figyelj arra, hogy alkoholmentes és ne agresszív tisztítószereket használj.

Szárítás: Ügyelj arra, hogy a szék alaposan kiszáradjon a tisztítás után. Nyisd ki az ablakot, és hagyd teljesen megszáradni a széket. Kerüld a hőforrásokhoz közeli szárítást, mivel ez károsíthatja a szövetet.