Támla nélküli munkaszékek

munkaszék

Nézz körül hatalmas  munkaszék, ipari szék, laborszék kínálatunkban és élvezd a strapabíró, de kényelmes székeinket akár már másnap!

1–16 termék, összesen 17 db

 • Poliuretán támla nélküli szék
  • Állítható ülésmagasság
  Részletek
  RAKTÁRON
  30 074Ft-tól
  (23 680Ft + ÁFA)
 • támla nélküli poliuretán szék
  Extra:
  Különösen kényelmes puha felület
  Széles ülőfelület
  Részletek
  RAKTÁRON
  45 568Ft-tól
  (35 880Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Különösen kényelmes puha felület
  Széles ülőfelület
  Részletek
  RAKTÁRON
  39 218Ft-tól
  (30 880Ft + ÁFA)
 • Fa ülőkés ipari szék oktatási tantermi szék lábtartó
  • Állítható ülésmagasság
  Részletek
  RAKTÁRON
  31 159Ft-tól
  (24 535Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Különösen kényelmes puha felület
  Részletek
  37 617Ft-tól
  (29 620Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Extra erős, tartós bevonat
  Részletek
  37 694Ft-tól
  (29 680Ft + ÁFA)
 • Fa ülőkés ipari szék oktatási tantermi szék
  Extra:
  Erős rétegelt lemez ülőlap
  Részletek
  31 159Ft-tól
  (24 535Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Csavarorsós magasságállítás
  Csúszásgátló lábtartó keret
  Részletek
  RAKTÁRON
  44 044Ft
  (34 680Ft + ÁFA)
 • poliuretán fitzone szék
  Extra:
  Aktív szabadság – Fitzone
  Forgasd, ülj keresztben vagy hosszában, használd széknek vagy álláskönnyítőnek, hintázz, billegj
  Valódi megoldás “sit-stand” munkahelyekhez
  Részletek
  RAKTÁRON
  64 643Ft
  (50 900Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Kényelmes kialakítás
  Részletek
  46 584Ft
  (36 680Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Krómozott lábcsillaggal
  Krómozott lábtartóval
  Szuper kényelmes felület
  Részletek
  RAKTÁRON
  112 624Ft
  (88 680Ft + ÁFA)
  • Állítható ülésmagasság
  Részletek
  RAKTÁRON
  46 482Ft-tól
  (36 600Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Ergonomikus kialakítás
  Részletek
  RAKTÁRON
  41 504Ft
  (32 680Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Aktív szabadság – Fitzone
  Forgasd, ülj keresztben vagy hosszában, használd széknek vagy álláskönnyítőnek, hintázz, billegj
  Valódi megoldás “sit-stand” munkahelyekhez
  Részletek
  RAKTÁRON
  67 786Ft
  (53 375Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Króm lábcsillag
  Részletek
  RAKTÁRON
  65 303Ft-tól
  (51 420Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Acél lábcsillag
  Részletek
  41 504Ft-tól
  (32 680Ft + ÁFA)

1–16 termék, összesen 17 db

Fedezd fel támla nélküli szék kínálatunkat, amelyek tökéletesen illeszkednek minden labor és ipari környezetbe. Ergonomikus kialakítás, strapabíró anyagok és kedvező árak jellemzik termékeinket, mindezt közvetlenül a gyártótól. 

Azonnali, kényelmes megoldást kínálunk, amellyel növelheted munkatársaid hatékonyságát. Támla nélküli székeink nem csak kényelmesek, hanem hosszú távon is megfelelő szolgálatot biztosítanak.

Amikor egy ipari munkakörnyezetben a praktikum és a hosszú távú használat kerül előtérbe, a támla nélküli székek kiváló választásnak bizonyulnak.

A Bestlab-nál tudjuk, hogy az üzemek és laborok speciális igényeket támasztanak ezért kínálatunkat pontosan ezekre a szempontokra alapozva állítottuk össze.

Támla nélküli székek előnyei

A támla nélküli székek, amelyeket gyakran laboratóriumi, ipari és munkahelyi használatra terveznek, számos előnyt kínálnak az ergonómia és a rugalmasság terén. 

 • Tartósság: Az ipari minőségű poliuretán anyagoknak köszönhetően székeink ellenállnak a nehéz munkakörnyezetnek.
 • Állíthatóság: Állítható magasság, mely minden felhasználó számára lehetővé teszi az ideális pozíció beállítását.
 • Mobilitás: Ezek a székek könnyebbek és kevésbé terjedelmesek, ami lehetővé teszi a dolgozó számára, hogy könnyedén mozogjon a munkaterületen.
 • Tisztíthatóság: Könnyen tisztán tartható felületének köszönhetően hozzájárulnak a higiénikus munkakörnyezet fenntartásához.
 • Multifunkcionalitás: Alkalmasak különféle munkatípusokhoz, például laboratóriumokban, gyártósorok mellett vagy olyan területeken, ahol a munkavállalóknak sokszor kell felállni és leülni.

A támla nélküli székek ezekkel az előnyökkel kiemelkednek a hagyományos irodai székek közül, különösen ahol a funkció és a mozgás szabadsága prioritást élvez.

Hogyan válassz támla nélküli széket?

A támla nélküli szék kiválasztása során fontos szempontokat kell figyelembe venni annak érdekében, hogy a munkaszék megfeleljen az egyéni igényeknek és a használati körülményeknek. 

Íme néhány lényeges szempont, amely segíthet a megfelelő szék kiválasztásában:

Ergonómia és kényelem

Ellenőrizd, hogy a szék ergonomikus-e, és támogatja-e a helyes testtartást.

Győződj meg arról, hogy a szék magassága állítható, és megfelelően illeszkedik-e a felhasználó magasságához és a munkafelülethez. Az ülőfelület pedig legyen elég kényelmes ahhoz, hogy hosszabb ideig is képes legyél rajta ülni.

Stabilitás

Egy stabil alap létfontosságú a biztonságos használat érdekében. Olyan széket, keress amelynek erős és stabil az alapja. Amennyiben mozgatható széket szeretnél, akkor mindenképpen görgővel felszerelt széket válassz, amely megkönnyíti a szék mozgatását.

Design és esztétika

Mindig olyan széket válassz, amely illeszkedik a munkahely kialakításához és esztétikájához. Figyelembe kell venni a színválasztást és a design-t, hogy az összhangban legyen a többi berendezéssel.

Ár-érték arány

Döntsd el, hogy mennyit vagy hajlandó költeni, és olyan munkaszéket válassz, amely belefér a költségkeretedbe.

Mindenekelőtt fontos, hogy próbáld ki a széket, ha lehetőséged van rá, mielőtt megvásárolod. Ez a legjobb módja annak, hogy érezd a kényelmet, és megbizonyosodj arról, hogy a szék megfelel-e minden személyes és munkahelyi igénynek.

Versenyképes árak és minőség

Közvetlenül az importőrtől származó alkatrészekből összeállított támla nélküli székeink nemcsak hogy megfizethetőek, de a piac legjobb ár-érték arányát képviselik. Nem kell többé kompromisszumot kötnöd a költségvetésed és a szükséges minőség között.

Környezetbarát megoldások

Tudatában vagyunk a fenntarthatóság és a környezettudatos vállalati működés fontosságának, így termékeink gyártása során is arra törekszünk, hogy minimalizáljuk az ökológiai lábnyomunkat.


Székeink kiváló minőségű  alkatrészekből, tartós használatra tervezve készülnek.

munkaszék ipari székMunkaszékek raktárról, akár azonnal! Munkaszékeink többségét raktárról szállítjuk, így nem kell heteket várnia a kiválasztott típusra.

Amennyiben árakról vagy egyéb információkról érdeklődik, írjon nekünk és mi azonnal válaszolunk! info@bestlab.huIrány a bestlab.hu kapcsolat oldala

 • Árgarancia
    IPARI SZÉKEINK VERHETETLEN ÁRAKON! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.   Zavarja, hogy folyamatosan változik egy termék ára vagy nem tudja pontosan, hogy a legkedvezőbb...
 • Kiszállítás
  Raktáron lévő ipari székeinket a lehető leghamarabb kiszállítjuk önnek, hogy ne kelljen több hetet várakoznia a kiválasztott termékre. Aktuális ipari szék, laborszék, munkaszék készletről érdeklődjön elérhetőségeinken!
 • Rendelés menete
  Rendeléssel kapcsolatos információkért vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél kedvezőbb  egyedi- mennyiségi, vagy szállítási kedvezményt tudjunk önnek személyre szabni.
 • Az ipari szék speciális felhasználási jellege szerint körültekintőbb választást igényel. Mind a kevésbé ideális körlmények, mind a munkaszéken eltöltött idő miatt is több kritériumnak kell megfelelnie.Ülő-állómagasságú munkaszékA legfontosabb az ideális magasság kiválasztása, hiszen egy többsé...
  Ipari szék- munkaszék helyes választása I.
Speciális kivitelű labor forgószékeink megfelelnek 2019-ben a legtöbb laboratóriumi, ipari, oktatási területen, ahol követelmény a strapabíró tartós használhatóság, vegyszerállóság vagy a stabilitás.

LaborszékekA laborszék követelmény szerint sav és lúgálló, poliuretán habosított ülőrésszel és háttámlával készül. Valamennyi forgószék 13 illetve 26 cm ülőmagasság – növelésre alkalmas, toldó, illetve lábtartó karika segítségével, mely biztosítja a folyamatos és kényelmes lábtartást.

Amennyiben a szükséges a munkaszék helyzetének fixálása, úgy görgők helyett tappancsokkal, vagy fékezhető görgőkkel is rendelhető bármelyi széktípus, mely különösen az ipari szék finommechanikai , vagy precíziós felhasználási területein elvárás.

Munkaszék típusok: Praktika Lift , Praktika Lift syncron ,Tulip , Tulip (GRK) Tulip Syncron , 1290 Asyn , 1290 NOR , 1297 ASYN , 1298 MOON , 1043 Asyn , Factory Lift , Techniq Lift , Worker Lift , Smile Lift , Duke Lift , Worker Medica, Kínálatunk folyamatosan bővül!

laborszék kínálat Kérjen egyedi ajánlatot elérhetőségeinken! Mennyiségtől és értékhatártól függően akár ingyen házhozszállítással juthat munkaszékeinkhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb speciális igénybevételű széket a biztonságos és kényelmes munkahely kialakításához.

Amennyiben árakról vagy egyéb információkról érdeklődik, írjon nekünk és mi azonnal válaszolunk! info@bestlab.huIrány a bestlab.hu kapcsolat oldala