Többműszakos ipari székek

munkaszék

munkaszék ipari szék poliuretán szék webshop


Nyári AKCIÓ! A június 30-ig megrendelt székeket ingyenesen szállítjuk ki, akár már másnapra is!Székeink kiváló minőségű  alkatrészekből, tartós használatra tervezve készülnek. Élvezd a strapabíró, de kényelmes székeinket akár már másnap!

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • Többműszakos ipari szék poliuretán
  Funkciók:
  Extra:
  Állítható háttámla dőlésszög
  Többműszakos
  Részletek
  "MEGERŐSÍTETT"
  RAKTÁRON
  72 327Ft-tól
  (56 950Ft + ÁFA)
 • Funkciók:
  Extra:
  Állítható háttámla dőlésszög
  Extra puha felület
  Részletek
  "EXTRA KÉNYELEM 2"
  RAKTÁRON
  81 890Ft-tól
  (64 480Ft + ÁFA)
 • Softy munkaszék ipari szék laborszék
  Extra:
  Extra puha felület
  Részletek
  RAKTÁRON
  75 667Ft-tól
  (59 580Ft + ÁFA)
 • Funkciók:
  Extra:
  Állítható háttámla dőlésszög
  Extra puha felület
  Részletek
  RAKTÁRON
  99 251Ft-tól
  (78 150Ft + ÁFA)
 • Extra:
  Acél lábcsillag
  Részletek
  41 504Ft-tól
  (32 680Ft + ÁFA)

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Fedezd fel többműszakos ipari székeink széles választékát, amelyek kifejezetten a hosszú és fárasztó műszakokra lettek tervezve. Kiváló ergonómiai kialakításuk és strapabíró anyaguk miatt ezek a székek ideálisak gyári, raktári és egyéb ipari környezetekben.

Kedvező áruk és kiváló minőségük miatt nálunk találod a legnagyobb kínálatot. Ne hagyd ki, vedd meg még ma!

Mi a Többműszakos ipari szék?

A Többműszakos ipari székek speciálisan úgy lettek tervezve, hogy akár egy teljes napig tartó használat mellett is megőrizzék kényelmi és funkcionalitási jellemzőiket, anélkül, hogy meghibásodnának.

Úgy is szokták ezeket a székeket nevezni, hogy 24 órás szék. Általában a standard székek mintájára épülnek, görgőkkel és állítható ülő és hátlaprésszel. Ezeket a székeket gyakran használják váltott műszakos munkahelyeken, gyárakban, és ipari környezetben.

Nem csak arról van szó, hogy ezek a székek hosszan tartó kényelmet biztosítanak, de alkatrészeik is rendkívül strapabírók, és megőrzik minőségüket akár éveken át.

A tartósságot tovább növeli a magas kopásállóságú ülés, amely jobban ellenáll a dörzsölődésnek és húzódásnak, ezáltal nem megy tönkre idő előtt. A kényelmi funkciók közé tartozik az állítható ülésmagasság, háttámla mélység, magasság, és a dőlésszög.

Miért válassz ilyen széket?

Amikor ipari környezetben dolgozol, egy rossz szék gyorsan okozhat hátfájást és különböző kellemetlenségeket. A többműszakos ipari székek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy maximális kényelmet és tökéletes támogatást nyújtsanak hosszú időn keresztül. Ezen székek professzionális kialakítása és strapabíró anyaga miatt kiválóan alkalmasak gyári, raktári és egyéb ipari helyeken való használatra.

Ne játsz az egészségeddel

A tartós használat érdekében kiemelten fontosak a magas minőségű alapanyagok. Bár egy többműszakos ipari szék folyamatos terhelésnek van kitéve, a kiváló anyagoknak köszönhetően kevésbé kopik, mint olcsóbb, alacsonyabb minőségű változatai.

A strapabíró anyagok és az erős alkatrészek garantálják, hogy a szék még évek múltán is megőrzi kényelmi jellemzőit. Ezek a székek magasabb árkategóriába tartoznak az anyagok és a gyártási technológia minősége miatt, de mind egészségügyi, mind kényelmi szempontból a legjobbat kínálják.

Így érdemes befektetni az egészségünkbe és komfortérzetünkbe, ahelyett, hogy spórolnánk rajtuk.

Árak 

Az ár sokszor az egyik legfontosabb tényező, amikor egy új munkaszéket választunk, főleg ipari környezetben, ahol gyakran több székre is szükség van. A többműszakos ipari székek nem csak kényelmesek és strapabíróak, hanem az áruk is kiemelkedő. 

A Bestlab-nál különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink a lehető legjobb áron juthassanak hozzá magas minőségű termékeinkhez. A strapabíró anyagok és a gondosan megtervezett ergonómiai jellemzők miatt ezek a székek hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújtanak, így minimálisra csökkentve az esetleges javítási vagy cserélési költségeket. 

Ezenfelül, az élettartamukat tekintve a kezdeti befektetés megtérül, hiszen a székek évekig képesek megőrizni minőségüket és kényelmi szintjüket.

Amennyiben árakról vagy egyéb információkról érdeklődik, írjon nekünk és mi azonnal válaszolunk! info@bestlab.huIrány a bestlab.hu kapcsolat oldala

 • Árgarancia
    IPARI SZÉKEINK VERHETETLEN ÁRAKON! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.   Zavarja, hogy folyamatosan változik egy termék ára vagy nem tudja pontosan, hogy a legkedvezőbb...
 • Kiszállítás
  Raktáron lévő ipari székeinket a lehető leghamarabb kiszállítjuk önnek, hogy ne kelljen több hetet várakoznia a kiválasztott termékre. Aktuális ipari szék, laborszék, munkaszék készletről érdeklődjön elérhetőségeinken!
 • Rendelés menete
  Rendeléssel kapcsolatos információkért vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél kedvezőbb  egyedi- mennyiségi, vagy szállítási kedvezményt tudjunk önnek személyre szabni.
 • Az ipari szék speciális felhasználási jellege szerint körültekintőbb választást igényel. Mind a kevésbé ideális körlmények, mind a munkaszéken eltöltött idő miatt is több kritériumnak kell megfelelnie.Ülő-állómagasságú munkaszékA legfontosabb az ideális magasság kiválasztása, hiszen egy többsé...
  Ipari szék- munkaszék helyes választása I.
Speciális kivitelű labor forgószékeink megfelelnek 2022-ben a legtöbb laboratóriumi, ipari, oktatási területen, ahol követelmény a strapabíró tartós használhatóság, vegyszerállóság vagy a stabilitás.

LaborszékekA laborszék követelmény szerint sav és lúgálló, poliuretán habosított ülőrésszel és háttámlával készül. Valamennyi forgószék 13 illetve 26 cm ülőmagasság – növelésre alkalmas, toldó, illetve lábtartó karika segítségével, mely biztosítja a folyamatos és kényelmes lábtartást.

Amennyiben a szükséges a munkaszék helyzetének fixálása, úgy görgők helyett tappancsokkal, vagy fékezhető görgőkkel is rendelhető bármelyi széktípus, mely különösen az ipari szék finommechanikai , vagy precíziós felhasználási területein elvárás.

Munkaszék típusok: Praktika Lift , Praktika Lift syncron ,Tulip , Tulip (GRK) Tulip Syncron , 1290 Asyn , 1290 NOR , 1297 ASYN , 1298 MOON , 1043 Asyn , Factory Lift , Techniq Lift , Worker Lift , Smile Lift , Duke Lift , Worker Medica, Kínálatunk folyamatosan bővül!

laborszék kínálat Kérjen egyedi ajánlatot elérhetőségeinken! Mennyiségtől és értékhatártól függően akár ingyen házhozszállítással juthat munkaszékeinkhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb speciális igénybevételű széket a biztonságos és kényelmes munkahely kialakításához.

Amennyiben árakról vagy egyéb információkról érdeklődik, írjon nekünk és mi azonnal válaszolunk! info@bestlab.huIrány a bestlab.hu kapcsolat oldala