Munkaasztal

Munkaasztal, elektromos magasságállítású asztal, ipari asztal, laborasztal, fémvázas asztal álló vagy ülő munkavégzéshez, telepített eszközök, vagy műszerek alá, választható kiegészítőkkel, felhasználási területnek megfelelő felülettel.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Mind a(z) 7 találat megjelenítve


Munkaasztalaink fix vagy mobil bútorelemekkel beépíthetőek, így a felhasználás sokrétűségét számtalan módon ki lehet terjeszteni, legyen az bármilyen munkafolyamat vagy egyedi igény is.Az ipari asztal mérete tetszőleges szélesség/mélység/magasság, az alátámasztási rendszer a műszer súlyától, illetve felhasználásától függ. Acél zártszelvényből készült kialakításaink fixre hegesztett vagy szerelhető megoldásokkal a kívánt felhasználásra kerül megtervezésre.


Tekintse meg további termékeinket!


Székkínálatunkból akár azonnal rendelhet webshopunkon keresztül!


Ipari asztal megoldásaink megjelenésükben az elektrosztatikusan porszórt festéssel kerül kialakításra. Kérésre a cég saját jellemző színére kerül  festésre. Padlóval való kapcsolata lehet vízszintezhető lábakkal, vagy pedig megerősített teherbírású fékezhető ipari görgőkkel is. A honlapon található ipari asztal-megoldásaink inkább csak tájékoztató kivitelűek. Számtalan méretben kialakításban felülettel gyártunk asztalokat, a kívánt felhasználási területre. A táblázatban szereplő hosszúsági, mélységi és magassági értékektől természetesen bármikor el lehet térni. Vegye fel velünk a kapcsolatot amennyiben további információra van szüksége.