Ipari székeink verhetetlen árakon! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.
X
Kérdése van?
Küldjön levelet!

  +36 70 369 1032 info@bestlab.hu Raktár: Budapest/ Veszprém (Országos kiszállítás akár másnapra is)

  Munkaasztal

  Munkaasztal, elektromos magasságállítású asztal, ipari asztal, laborasztal, fémvázas asztal álló vagy ülő munkavégzéshez, telepített eszközök, vagy műszerek alá, választható kiegészítőkkel, felhasználási területnek megfelelő felülettel.


  Munkaasztalaink fix vagy mobil bútorelemekkel beépíthetőek, így a felhasználás sokrétűségét számtalan módon ki lehet terjeszteni, legyen az bármilyen munkafolyamat vagy egyedi igény is.Az ipari asztal mérete tetszőleges szélesség/mélység/magasság, az alátámasztási rendszer a műszer súlyától, illetve felhasználásától függ. Acél zártszelvényből készült kialakításaink fixre hegesztett vagy szerelhető megoldásokkal a kívánt felhasználásra kerül megtervezésre.


  Tekintse meg további termékeinket!


  Székkínálatunkból akár azonnal rendelhet webshopunkon keresztül!


  Ipari asztal megoldásaink megjelenésükben az elektrosztatikusan porszórt festéssel kerül kialakításra. Kérésre a cég saját jellemző színére kerül  festésre. Padlóval való kapcsolata lehet vízszintezhető lábakkal, vagy pedig megerősített teherbírású fékezhető ipari görgőkkel is. A honlapon található ipari asztal-megoldásaink inkább csak tájékoztató kivitelűek. Számtalan méretben kialakításban felülettel gyártunk asztalokat, a kívánt felhasználási területre. A táblázatban szereplő hosszúsági, mélységi és magassági értékektől természetesen bármikor el lehet térni. Vegye fel velünk a kapcsolatot amennyiben további információra van szüksége.