Munkaszékek-ipari székek

Keresed az ideális munkaszéket a munkahelyedre vagy otthonra? Ne keress tovább nálunk megtaláltad a legnagyobb választékot. Minőségi, tartós és kényelmes Ipari székeinkkel az egész napos munkavégzés sokkal komfortosabb lesz! 

Nézz körül nálunk, és vásárolj kiváló minőségű munkaszéket!

Összes szék a kínálatunkból

1–16 termék, összesen 90 db

1–16 termék, összesen 90 db

Ha kiváló minőségű, tartós és kényelmes székeket keresel, akkor a legjobb helyen jársz. A Bestlab kínálatában található munkaszékek és ipari székek tökéletesen megfelelnek minden igénynek, legyen szó irodai vagy ipari környezetről.

Munkaszékeink, ipari székeink speciális kivitelű forgószékeink megfelelnek 2023-ban a legtöbb laboratóriumi, ipari, oktatási területen, ahol követelmény a strapabíró tartós használhatóság, vegyszerállóság, és a stabilitás.

Az ipari területen felhasználható székeink mind könnyen tisztíthatóak, valamint mechanikai sérülésekkel szemben is jóval ellenállóbbak mint a hagyományos bevonatos (textil, bőr, műbőr)  felületűek. 

Valamennyi forgószék 13 illetve 26 cm ülőmagasság növelésre alkalmas, toldó, illetve lábtartó gyűrű segítségével, mely biztosítja a folyamatos és kényelmes lábtartást. Habosított poliuretán ülő és háttámla pedig a kényelmes ülést biztosítja.

Amennyiben szükséges a munkaszék helyzetének fixálása, úgy görgők helyett tappancsokkal, vagy fékezhető görgőkkel is rendelhető bármelyik széktípus, mely különösen az ipari szék finommechanikai vagy precíziós felhasználási területein elvárás.

Fajtái

Standard szék

A standard székek az irodai és otthoni környezetben egyaránt népszerű választásnak számítanak, különösen azok számára, akik egy megbízható, alapvető ülőalkalmatosságot keresnek. A standard székek általában robosztus felépítéssel és tartós anyagokból készülve biztosítják a hosszú távú használatot. 

Magasított székek

A magasított székek kifejezetten olyan munkakörülményekre lettek tervezve, ahol az alacsonyabb székek nem nyújtanak megfelelő megoldást. Ilyen helyek például a laboratóriumok, műhelyek vagy akár a pult mögötti munkavégzés. 

Ezek a székek állítható magasságúak, és rendelkeznek lábtartó gyűrűvel, amely extra támogatást nyújt az ülés közben. A magasított székek lehetővé teszik, hogy a felhasználó könnyen és kényelmesen végezze munkáját, miközben magasabb munkafelületen dolgozik. 

Többműszakos ipari szék

A többműszakos ipari székek a legmagasabb igényeket is kielégítik, kifejezetten olyan környezetben, ahol a munka nem áll meg, és a székekek szinte folyamatos használatban vannak. Ezek a székek kiemelkedően tartós anyagokból készülnek és rendkívül robosztus felépítéssel rendelkeznek, hogy ellenálljanak az állandó igénybevételnek. 

A többműszakos ipari székek olyan ergonomikus tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az állítható magasság, dönthető háttámla, hogy a munkavállalók kényelmesen és hatékonyan dolgozhassanak hosszú órákon keresztül. 

Támla nélküli székek

A támla nélküli székek egyedi és sokoldalú megoldást kínálnak olyan helyeken, ahol a mobilitás előnyt jelent. Ezek a székek általában kis méretűek és könnyen mozgathatóak, így ideálisak például raktári, ipari vagy művészeti munkakörnyezetekben, ahol gyakran van szükség gyors pozícióváltásra.

Szövetes székek

A szövetes székek különösen népszerűek az irodai és otthoni környezetben a kényelmes kialakításának köszönhetően. A szövetborítású ülőlap és háttámla hosszabb időn keresztül is komfortos ülést biztosít.

Ezek a székek párnázott ülőlappal és háttámlával rendelkeznek, ami tovább növeli a kényelmet. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a szövetes székek hajlamosak könnyebben foltosodni, ezért rendszeres tisztítás szükséges. 

Ár-érték

Határozd meg előre, mennyit vagy hajlandó költeni a székre. A magasabb ár gyakran jobb minőséget és több funkciót jelent, de nem mindig szükséges a legdrágább modellt választani.

Kérj egyedi ajánlatot elérhetőségeinken! Mennyiségtől és értékhatártól függően akár ingyen házhozszállítással juthatsz munkaszékeinkhez. Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb speciális igénybevételű széket a biztonságos és kényelmes munkahely kialakításához.

Amennyiben árakról vagy egyéb információkról érdeklődik, írjon nekünk és mi azonnal válaszolunk! info@bestlab.huIrány a bestlab.hu kapcsolat oldala

 • Árgarancia
    IPARI SZÉKEINK VERHETETLEN ÁRAKON! Amennyiben a termékünket a vásárlást követő 30 napon belül, máshol alacsonyabb áron találja meg, úgy a különbözetet kifizetjük önnek! Részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.   Zavarja, hogy folyamatosan változik egy termék ára vagy nem tudja pontosan, hogy a legkedvezőbb...
 • Kiszállítás
  Raktáron lévő ipari székeinket a lehető leghamarabb kiszállítjuk önnek, hogy ne kelljen több hetet várakoznia a kiválasztott termékre. Aktuális ipari szék, laborszék, munkaszék készletről érdeklődjön elérhetőségeinken!
 • Rendelés menete
  Rendeléssel kapcsolatos információkért vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél kedvezőbb  egyedi- mennyiségi, vagy szállítási kedvezményt tudjunk önnek személyre szabni.
 • Az ipari szék speciális felhasználási jellege szerint körültekintőbb választást igényel. Mind a kevésbé ideális körlmények, mind a munkaszéken eltöltött idő miatt is több kritériumnak kell megfelelnie.Ülő-állómagasságú munkaszékA legfontosabb az ideális magasság kiválasztása, hiszen egy többsé...
  Ipari szék- munkaszék helyes választása I.
Munkaszékeink, ipari székeink seciális kivitelű labor forgószékeink megfelelnek 2023-ban a legtöbb laboratóriumi, ipari, oktatási területen, ahol követelmény a strapabíró tartós használhatóság, vegyszerállóság vagy a stabilitás.

LaborszékekAz ipari területen felhasználható székeink mind könnyen tisztíthatóak, valamint mechanikai sérülésekkel szemben is jóval ellenállóbbak mint a hagyományos bevonatos (textíl, bőr, műbőr)  felületűek.  Valamennyi forgószék 13 illetve 26 cm ülőmagasság – növelésre alkalmas, toldó, illetve lábtartó karika segítségével, mely biztosítja a folyamatos és kényelmes lábtartást. Habosított poliuretán ülő. és háttámla pedig a kényelmes ülést biztosítja.

Amennyiben a szükséges a munkaszék helyzetének fixálása, úgy görgők helyett tappancsokkal, vagy fékezhető görgőkkel is rendelhető bármelyik széktípus, mely különösen az ipari szék finommechanikai , vagy precíziós felhasználási területein elvárás.

Munkaszék típusok: Praktika Lift , Praktika Lift syncron ,Tulip , Tulip (GRK) Tulip Syncron , 1290 Asyn , 1290 NOR , 1297 ASYN , 1298 MOON , 1043 Asyn , Factory Lift , Techniq Lift , Worker Lift , Smile Lift , Duke Lift , Worker Medica, Kínálatunk folyamatosan bővül!

laborszék kínálat Kérjen egyedi ajánlatot elérhetőségeinken! Mennyiségtől és értékhatártól függően akár ingyen házhozszállítással juthat munkaszékeinkhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb speciális igénybevételű széket a biztonságos és kényelmes munkahely kialakításához.

Amennyiben árakról vagy egyéb információkról érdeklődik, írjon nekünk és mi azonnal válaszolunk! info@bestlab.huIrány a bestlab.hu kapcsolat oldala