Magasított székek

A magasított székek kategóriánkban olyan ülőalkalmatosságokat találsz, amelyek kiválóan alkalmasak magas munkapultok vagy laboratóriumi környezetek számára.

Minden termék kiváló minőségű, tartós és kényelmes, mindezt pedig verhetetlen áron.

Nézz körül széles termékpalettánk között, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb darabot!

Székeink kiváló minőségű  alkatrészekből, tartós használatra tervezve készülnek.

munkaszék ipari székMunkaszékek raktárról, akár azonnal! Munkaszékeink többségét raktárról szállítjuk, így nem kell heteket várnia a kiválasztott típusra.

1–16 termék, összesen 17 db

1–16 termék, összesen 17 db

Hogyan válassz magasított széket?

A magasított szék kiválasztása nem kis feladat, főleg ha figyelembe vesszük az összes elérhető opciót és jellemzőt. A következőkben bemutatjuk azokat a szempontokat, amelyek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb darabot.

Először is, gondold át, hol és milyen körülmények között fogod használni a munkaszéket. Egy laboratóriumban más típusú szék lehet ideális, mint például egy otthoni munkaállomásnál. Mérd le a munkaasztal vagy munkafelület magasságát, hogy a szék tökéletesen tudjon illeszkedni hozzá.

A székek anyaga közvetlen hatással van a tartósságra, kényelemre és az árra. Ha tartós, könnyen tisztítható széket szeretnél, akkor a poliuretán lehet a legjobb választás.

Végezetül, de nem utolsósorban, vedd figyelembe az árat is. A Bestlab.hu-n kiváló minőségű termékeket találsz jó áron, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb ár-érték arányú magasított széket választod.

Jellemzők

Amikor magasított széket választunk, az egyik legfontosabb szempont a funkcionalitás. A széknek nemcsak kényelmesnek és tartósnak kell lennie, de számos beállítási lehetőséggel is rendelkeznie kell, hogy a munkavégzés során maximális komfortot nyújtson. Íme néhány kulcsfontosságú funkció, amit érdemes figyelembe venni:

Állítható Magasság

Az állítható magasság nélkülözhetetlen, ha több ember is használja a széket vagy ha különböző magasságú munkaállomások között kell váltogatni. Az ideális magasított szék könnyen és gyorsan állítható, hogy illeszkedjen a felhasználó és a munkaasztal magasságához.

Dőlésszög

A háttámla dőlésszögének állítása lehetővé teszi, hogy a szék még inkább igazodjon a felhasználó testtartásához. Egy jól beállított háttámla csökkenti a hátfájást és növeli a komfortérzetet.

Párnázás

A szék ülőfelületének anyaga és párnázása közvetlen hatással van a kényelemre. A poliuretán lehet a megfelelő választás különösen, ha hosszú ideig kell ülni a székben.

Hol érdemes magasított széket alkalmazni?

A székek sokszínűsége és funkcionalitása miatt többféle munkakörnyezetben is jól használhatóak. Íme néhány példa:

Laboratóriumok

A laboratóriumi környezetben gyakran magas pultok és munkaállomások találhatóak. Itt különösen fontos a tartósság és a könnyű tisztíthatóság, mivel a székek gyakran kerülnek kapcsolatba vegyszerekkel és egyéb anyagokkal.

Ipari létesítmények

Az ipari helyeken, például gyártósorokon vagy raktárakban, a székeknek strapabíróknak és könnyen mozgathatónak kell lenniük. Ezenfelül az állítható magasság is előnyös lehet, hogy a szék többféle munkaállomáshoz is igazodni tudjon.

Műhelyek és garázsok

Műhelyekben és garázsokban is gyakran használják a magasított székeket, különösen akkor, ha például egy megemelt gépjárművön dolgoznak. A mozgathatóság és a strapabírás itt is kulcsfontosságú tulajdonság.

Ezek a székek rendkívül sokoldalúak és a legkülönfélébb munkakörnyezetekben is alkalmazhatóak. A különböző területek specifikus igényeihez igazodó székeink között biztosan megtalálod a számodra legideálisabb darabot.

Tisztítása

A magasított székek hosszú távú használata során elkerülhetetlen, hogy idővel kopásnak és elhasználódásnak legyenek kitéve. Azonban a megfelelő karbantartással és tisztítással jelentősen meghosszabbítható a székek élettartama. 

A széket egyszerűen csak töröld át egy enyhén vegyszeres nedves ronggyal majd töröld szárazra. A kerekeket, rendszeresen ellenőrizd, hogy azok könnyen gördülnek-e, és nincsenek-e eldugulva szennyeződéssel. Ha mégis probléma adódna a kerekekkel, akkor egyszerűen és könnyen ki lehet őket cserélni.